Asus WL-500W "no wireless device in recovery mode is fo

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
zathras
DD-WRT Novice


Joined: 05 Nov 2007
Posts: 5

PostPosted: Mon Nov 05, 2007 14:47    Post subject: Asus WL-500W "no wireless device in recovery mode is fo Reply with quote
I bought an Asus WL-500W to install DD-WRT on. I get the router in what appears to be restore mode (power light is blinking after powering up with the restore button pressed), but the Firmware Restoration Utility reports "no wireless device in recovery mode is found" after 31 seconds. I have tried this repeatedly from two different computers, making sure there is only one network interface enabled on the computer.

Any ideas on getting past this? The tftp link in the Asus installation part of the Wiki is no longer valid. Is there another way besides the Asus utility to get DD-WRT on the WL-500W?
Sponsor
zathras
DD-WRT Novice


Joined: 05 Nov 2007
Posts: 5

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 13:32    Post subject: ASus WL500W tftp on boot worked Reply with quote
Decided to forget about the restore utility and try a tftp just as the router is powered up and that worked:
tftp -i 192.168.1.1 PUT dd-wrt.v24_mini_asus.trx dd-wrt.v24_mini_asus.trx

waited a few minutes and then power cycled the router and dd-wrt was there.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum