nanostation m2 28 dBm (Not Resolved) Please Guru's

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ubiquiti Devices
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
daniel1
DD-WRT User


Joined: 03 Feb 2011
Posts: 53

PostPosted: Mon Feb 21, 2011 1:51    Post subject: Reply with quote
are you kidding me Evil or Very Mad
Sponsor
GeeTek
DD-WRT Guru


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 3742
Location: I'm the one on the plate.

PostPosted: Mon Feb 21, 2011 6:47    Post subject: Reply with quote
When is the last time you cleared the browser cache and flushed temporary files & etc ? Maybe you keep looking at an old page stored on yer hard drive.
_________________
http://69.175.13.131:8015 Streaming Week-End Disco. Station Ripper V 1.1 will do.
daniel1
DD-WRT User


Joined: 03 Feb 2011
Posts: 53

PostPosted: Wed Feb 23, 2011 4:00    Post subject: Reply with quote
LoL Smile
GeeTek
DD-WRT Guru


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 3742
Location: I'm the one on the plate.

PostPosted: Wed Feb 23, 2011 17:53    Post subject: Reply with quote
Thanks for the update. I'm glad you got it working. It's amazing how simple the problem can be sometimes.
_________________
http://69.175.13.131:8015 Streaming Week-End Disco. Station Ripper V 1.1 will do.
daniel1
DD-WRT User


Joined: 03 Feb 2011
Posts: 53

PostPosted: Sat Feb 26, 2011 4:53    Post subject: Reply with quote
thanx alot

Problem Still Here Shocked
elov
DD-WRT Novice


Joined: 10 Feb 2011
Posts: 1

PostPosted: Sat Feb 26, 2011 13:49    Post subject: Reply with quote
I got the same issue but with a RSPro and a Mikrotik R52n card. I can with 16214 only get the twpower to 15 dBm. I've selected New_Zeeland and tried with different antenna gains aswell.
The card should support 25dBm according to specs.

Selecting USA gives me only 11 dBm.

Code:
root@vasgw01:~# iwconfig ath0
ath0      IEEE 802.11ng  ESSID:"TEST" 
          Mode:Master  Frequency:2.462 GHz  Access Point: 00:0C:42:64:B6:DE   
          Bit Rate:130 Mb/s   Tx-Power=15 dBm   Sensitivity=0/3 
          Retry:off   RTS thr:off   Fragment thr:off
          Encryption key:5F01-B1C3-DC43-1A21-D56A-07DD-9884-5628 [3]   Security mode:open
          Power Management:off
          Link Quality=37/94  Signal level=0 dBm  Noise level=-105 dBm
          Rx invalid nwid:633  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0


Any thoughts on this?
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17508
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Sat Feb 26, 2011 19:06    Post subject: Reply with quote
read http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=48484&postdays=0&postorder=asc&start=0
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
palban
DD-WRT Novice


Joined: 19 Dec 2011
Posts: 11

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 0:23    Post subject: Reply with quote
are u resolved?
I have the same problem.
With AirOS i can set 28dbi and works very well, with dd-wrt i can set max 18dbi.

PLS help me
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17508
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 11:11    Post subject: Reply with quote
installed the latest beta?

checked for adaptive power levels in the manual?

_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
palban
DD-WRT Novice


Joined: 19 Dec 2011
Posts: 11

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 14:48    Post subject: Reply with quote
Sash wrote:
installed the latest beta?

checked for adaptive power levels in the manual?


I installed latest beta version, but problem still here.

If I install AirOS all work fine (28dbm), infact Ubiquiti detect more AP than DD-WRT.

Help me pls.
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17508
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 21:42    Post subject: Reply with quote
http://svn.dd-wrt.com/ticket/2353
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
palban
DD-WRT Novice


Joined: 19 Dec 2011
Posts: 11

PostPosted: Tue Jan 03, 2012 21:50    Post subject: Reply with quote
Thank u very much.
I hope they will release the quick update.
palban
DD-WRT Novice


Joined: 19 Dec 2011
Posts: 11

PostPosted: Wed Jan 04, 2012 9:37    Post subject: Reply with quote
I'm reading datasheet I have see the max output power is 26dBi.
chris
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 99
Location: Germany, Bensheim

PostPosted: Wed Jan 04, 2012 16:31    Post subject: Reply with quote
http://svn.dd-wrt.com:8000/ticket/2353#comment:4
_________________
NewMedia-NET GmbH
Christian Scheele (CEO)
http://www.dd-wrt.com
palban
DD-WRT Novice


Joined: 19 Dec 2011
Posts: 11

PostPosted: Wed Jan 04, 2012 16:42    Post subject: Reply with quote
Hello chris,
I'm using AirOS in order to associate M2 to AP, while if I use latest dd-wrt beta M2 could associate to AP (low signal)
Goto page Previous  1, 2, 3  Next Display posts from previous:    Page 2 of 3
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ubiquiti Devices All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum