new builds?

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> X86 based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
alfal
DD-WRT User


Joined: 11 Dec 2009
Posts: 87
Location: Måløy-Norway

PostPosted: Mon Feb 20, 2012 9:57    Post subject: Reply with quote
Yes it i finally working now and I do understand you on the support,if it is a dd-wrt shop the stuff should work with dd-wrt soft..
Sponsor
Zero Hunter
DD-WRT Novice


Joined: 03 Dec 2009
Posts: 42

PostPosted: Tue Feb 21, 2012 2:40    Post subject: Reply with quote
If you dont mind could you break down exactly what you had to do to get it working and the configuration that you have?

What hardware is that, the processor is running at 1ghz?

_________________
Z3r0
alfal
DD-WRT User


Joined: 11 Dec 2009
Posts: 87
Location: Måløy-Norway

PostPosted: Tue Feb 21, 2012 21:15    Post subject: Reply with quote
I am using Linux Ubuntu so I don't know if this is the right guide for you..
First take your CF and copy the nvram folder fro your working build,and then I was using Dban boot cd to wipe the CF,after that I was using Image-Writer to flash the CF.
Put the CF in your router and boot-up if you cant see dd-wrt with your wifi client then your missing the third partition and then you put the CF back to your pc an use Gparted to format the third partition in EXT2 format.
If you can see dd-wrt with your client then you just need to copy your nvram to the third partition,you also do this if you format the third partition.
To copy the folder I was using Krusader in root mode,to do that just start Terminal and write "sudo su" hit enter..and then your password and enter..and write "krusader" and enter.
And after you have copy it back to your CF then you need to change the read and write permission to full for all users.
After that you can put the CF back in your router an boot up..
My settings you can see on the pictures,but it didn't work in turbo mode..

link to my motherboard:
http://www.bcmcom.com/bcm_search_results.asp?Product_ID=MX266&level1=1&level2=&asd=
http://www.mini-itx.com/news/story.asp?id=60404033

And my other router:
http://www.ebay.co.uk/itm/Jetway-Intel-Atom-D525-Mini-ITX-NF96FL-525-AD3RTLANG-/130592103100?pt=Motherboards&hash=item1e67e55abc
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1274
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 20:17    Post subject: Reply with quote
I am trying to run in a CF usb a public image ..


i have tryied many builds but all gives is a kernel panic ..


It starts to run and after 10 seconds , give a kernel panic and reboot itself


Am i doing something wrong ...


Thanks un advance

_________________
DDwrt ...it rocks ....

1 WZR1750 24710 kongac
1 DDx86 VMware 23919
1 E3000 22000+ Kong 4G Squid
1 E3200 24118 4G
1 WRT610Nv2 22000+ Kong
1 WHR G125 Voip 15962
1 WRT150N 23838
1 WHR HP 54 like Repeater Bridge 15962
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17393
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 20:27    Post subject: Reply with quote
as told MANY times: usb boot is NOT supported!
_________________
GEGEN die EEG-UMLAGE auf EIGENVERBRAUCH!
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1274
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 20:34    Post subject: Reply with quote
Could be booted by SATA Hard disk ? or a CF with a SATA adaptor ?

Thanks

_________________
DDwrt ...it rocks ....

1 WZR1750 24710 kongac
1 DDx86 VMware 23919
1 E3000 22000+ Kong 4G Squid
1 E3200 24118 4G
1 WRT610Nv2 22000+ Kong
1 WHR G125 Voip 15962
1 WRT150N 23838
1 WHR HP 54 like Repeater Bridge 15962
alfal
DD-WRT User


Joined: 11 Dec 2009
Posts: 87
Location: Måløy-Norway

PostPosted: Wed Mar 21, 2012 13:06    Post subject: Reply with quote
In build smp-vga 18777 I am only getting 1giga of 2giga ram ,and in the bios it is showing 2giga.
Is there other who have the same bug???
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 Display posts from previous:    Page 4 of 4
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> X86 based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum