La Fonera Flashing

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
nonedead
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2007
Posts: 6

PostPosted: Mon Mar 12, 2007 21:14    Post subject: La Fonera Flashing Reply with quote
I have 3 La Fonera's I want to install DD-WRT on. How do I flash it? What do I need (Hardware, Software, Tools, etc.)?

I'm new to hardware flashing.
Sponsor
joksi
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 1238

PostPosted: Mon Mar 12, 2007 22:17    Post subject: Reply with quote
You have everything in the WIKI Rolling Eyes
pepsi_max2k
DD-WRT User


Joined: 19 Feb 2007
Posts: 196

PostPosted: Mon Mar 12, 2007 22:45    Post subject: Reply with quote
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/LaFonera_Software_Flashing
digerati
DD-WRT User


Joined: 28 Feb 2007
Posts: 57

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 1:09    Post subject: Reply with quote
Also there is a video I added today
nonedead
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2007
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 3:02    Post subject: Reply with quote
I have the 0.7.0 r4 firmware it does not work for me. Anyone have a link how to make a max 232 to db leveler? so I can connect through a serial port.
alienbiker99
DD-WRT Novice


Joined: 14 Feb 2007
Posts: 33

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 3:22    Post subject: Reply with quote
upgrade to the 7.1 and then use the wiki, you might be able to install it using hte 7.1 file from the bottom of the wiki install page
nonedead
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2007
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 3:36    Post subject: Reply with quote
I downloaded the 0.7.1.1 update and upgrading now.

btw. Anyone have a link on serial port mods for the fonera?
digerati
DD-WRT User


Joined: 28 Feb 2007
Posts: 57

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 3:44    Post subject: Reply with quote
nonedead wrote:
I have the 0.7.0 r4 firmware it does not work for me. Anyone have a link how to make a max 232 to db leveler? so I can connect through a serial port.


All of my Foneras currently come with firmware 0.7.1 r1

If it never touches the internet and I reset it, it will go to 0.7.0 r4 and I was able to do just as whats in the video, no problems.
nonedead
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2007
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 3:51    Post subject: Reply with quote
I am in ssh and what do I do? Please tell me step by step. The link in the wiki confuses me Embarassed
digerati
DD-WRT User


Joined: 28 Feb 2007
Posts: 57

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 4:02    Post subject: Reply with quote
I dont see how this can get any simpler, in fact I think it should be made sticky

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=12380
nonedead
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2007
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 4:43    Post subject: Reply with quote
I Got it. I missed the "x" in it. I am not the smartest and I locked my self out of my DD-WRT. Yes I screwed up. Is there a way instead of re-installing DD-WRT to reset the WPA2-Personal Security?
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum