TP-Link WR-1043ND

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 134, 135, 136  Next
Author Message
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7017

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 17:34    Post subject: Reply with quote
while waiting for a new build, try:

set startup script: nvram set openvpncl_lzo="yes"
Sponsor
monty_burns_007
DD-WRT User


Joined: 27 Nov 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Apr 07, 2012 10:32    Post subject: Reply with quote
LOM wrote:
while waiting for a new build, try:

set startup script: nvram set openvpncl_lzo="yes"


nope, that script doesn't provide the solution...

log:
Sat Apr 07 12:27:11 2012 us=718000 OpenVPN 2.2.1 Win32-MSVC++ [SSL] [LZO2] built on Jul 1 2011
Sat Apr 07 12:27:11 2012 us=718000 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=31000 LZO compression initialized
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=31000 Control Channel MTU parms [ L:1560 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=46000 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Data Channel MTU parms [ L:1560 D:1450 EF:60 EB:135 ET:0 EL:0 AF:3/1 ]
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Local Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_CLIENT,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-client'
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Expected Remote Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_SERVER,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-server'
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Local Options hash (VER=V4): 'bc07730e'
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Expected Remote Options hash (VER=V4): 'b695cb4a'
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=125000 Attempting to establish TCP connection with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=140000 TCP connection established with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=140000 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Apr 07 12:27:12 2012 us=140000 TCPv4_CLIENT link remote: xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:33 2012 us=125000 Connection reset, restarting [-1]
Sat Apr 07 12:27:33 2012 us=125000 TCP/UDP: Closing socket
Sat Apr 07 12:27:33 2012 us=125000 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restarting
Sat Apr 07 12:27:33 2012 us=125000 Restart pause, 5 second(s)
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=125000 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=125000 Re-using SSL/TLS context
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=125000 LZO compression initialized
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=125000 Control Channel MTU parms [ L:1560 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=125000 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Data Channel MTU parms [ L:1560 D:1450 EF:60 EB:135 ET:0 EL:0 AF:3/1 ]
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Local Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_CLIENT,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-client'
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Expected Remote Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_SERVER,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-server'
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Local Options hash (VER=V4): 'bc07730e'
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Expected Remote Options hash (VER=V4): 'b695cb4a'
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 Attempting to establish TCP connection with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 TCP connection established with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Apr 07 12:27:38 2012 us=156000 TCPv4_CLIENT link remote: xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:27:59 2012 us=171000 Connection reset, restarting [-1]
Sat Apr 07 12:27:59 2012 us=171000 TCP/UDP: Closing socket
Sat Apr 07 12:27:59 2012 us=171000 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restarting
Sat Apr 07 12:27:59 2012 us=171000 Restart pause, 5 second(s)
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=171000 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=171000 Re-using SSL/TLS context
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=171000 LZO compression initialized
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=171000 Control Channel MTU parms [ L:1560 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=171000 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Data Channel MTU parms [ L:1560 D:1450 EF:60 EB:135 ET:0 EL:0 AF:3/1 ]
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Local Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_CLIENT,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-client'
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Expected Remote Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_SERVER,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-server'
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Local Options hash (VER=V4): 'bc07730e'
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Expected Remote Options hash (VER=V4): 'b695cb4a'
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 Attempting to establish TCP connection with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 TCP connection established with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Apr 07 12:28:04 2012 us=187000 TCPv4_CLIENT link remote: xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:25 2012 us=125000 Connection reset, restarting [-1]
Sat Apr 07 12:28:25 2012 us=125000 TCP/UDP: Closing socket
Sat Apr 07 12:28:25 2012 us=125000 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restarting
Sat Apr 07 12:28:25 2012 us=125000 Restart pause, 5 second(s)
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=125000 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=125000 Re-using SSL/TLS context
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=125000 LZO compression initialized
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=125000 Control Channel MTU parms [ L:1560 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=140000 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Data Channel MTU parms [ L:1560 D:1450 EF:60 EB:135 ET:0 EL:0 AF:3/1 ]
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Local Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_CLIENT,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-client'
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Expected Remote Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_SERVER,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-server'
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Local Options hash (VER=V4): 'bc07730e'
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Expected Remote Options hash (VER=V4): 'b695cb4a'
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=187000 Attempting to establish TCP connection with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=203000 TCP connection established with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=203000 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Apr 07 12:28:30 2012 us=203000 TCPv4_CLIENT link remote: xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:51 2012 us=171000 Connection reset, restarting [-1]
Sat Apr 07 12:28:51 2012 us=187000 TCP/UDP: Closing socket
Sat Apr 07 12:28:51 2012 us=187000 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restarting
Sat Apr 07 12:28:51 2012 us=187000 Restart pause, 5 second(s)
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Re-using SSL/TLS context
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 LZO compression initialized
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Control Channel MTU parms [ L:1560 D:140 EF:40 EB:0 ET:0 EL:0 ]
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Data Channel MTU parms [ L:1560 D:1450 EF:60 EB:135 ET:0 EL:0 AF:3/1 ]
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Local Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_CLIENT,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-client'
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Expected Remote Options String: 'V4,dev-type tun,link-mtu 1560,tun-mtu 1500,proto TCPv4_SERVER,comp-lzo,cipher AES-128-CBC,auth SHA1,keysize 128,key-method 2,tls-server'
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Local Options hash (VER=V4): 'bc07730e'
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Expected Remote Options hash (VER=V4): 'b695cb4a'
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=187000 Attempting to establish TCP connection with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=203000 TCP connection established with xx.xx.xx.xx:443
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=203000 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Apr 07 12:28:56 2012 us=203000 TCPv4_CLIENT link remote: xx.xx.xx.xx:443
monty_burns_007
DD-WRT User


Joined: 27 Nov 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Apr 07, 2012 10:43    Post subject: Reply with quote
edit: found the solution :
I put the LZO compression on "Disabled" in the DDWRT GUI and put a #comp-lzo in the clients config file.

So LZO compression now is disabled and openvpn working again....

Don't now if i really need this compression...
big_ipaq
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 1

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 12:48    Post subject: Reply with quote
I have installed DD-WRT v24-sp2 (08/07/10) std - build 14896 on my TP-Link 1043ND router.

Now, I wanted to upgrade to 12-20-11-r18024, but all I get is "upgrade failed" in few seconds after starting the process, no matter what I tried.

Any ideas how to upgrade it?
lsd2k
DD-WRT Novice


Joined: 30 Jan 2012
Posts: 7

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:35    Post subject: Reply with quote
At last r18777 mac cloning in client mode not working.
Anyone know last stable working version with wlan mac cloning?
r17201 works good with mac cloning.
BB1043
DD-WRT Novice


Joined: 16 Apr 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 10:03    Post subject: Reply with quote
I'm having 18777 for 13 days uptime. So far only problem I got noticed with wireless in NG mode, wen I switch to wireless chanel width 40 my wireless hangs up periodicaly. With 20 width and speed up to 144 it is ok....

MAC adress clone for WAN is working ok, I know that since I have myself MAC address from Linksys WRT54G cloned, it just need some time apros 15 seconds for MAC clone to become active after applying changes.
lechugaverde
DD-WRT Novice


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 7

PostPosted: Tue Apr 17, 2012 2:16    Post subject: Reply with quote
I´m using 18777 too. DDNS with zonedit works great, but pptp server drops clients and upd broadcasting seems not to work
Bajramo
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jul 2010
Posts: 20

PostPosted: Tue Apr 17, 2012 15:38    Post subject: Reply with quote
Just one a bit silly question.
Why with all DD-WRT builds the wireless speed is 144.444 Mb/s ?
With the stock firmware was 300 Mb/s.

Please answer some of the advanced users or BrainSlayer. Thanks
Juniorek
DD-WRT Novice


Joined: 14 Feb 2011
Posts: 34

PostPosted: Tue Apr 17, 2012 20:20    Post subject: Reply with quote
Bajramo wrote:
Just one a bit silly question.
Why with all DD-WRT builds the wireless speed is 144.444 Mb/s ?
With the stock firmware was 300 Mb/s.

Please answer some of the advanced users or BrainSlayer. Thanks



it`s a "bug" in newer builds eg 18024 and up

with b/g settings it shows 0.054
with n (ht20/40) it`s 144.44
and with n ht40 it shows 300


dunno why

_________________
TP-Link TL-WDR4300 v1 - DD-WRT std svn 23503;?
nik_boom
DD-WRT Novice


Joined: 25 Jun 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 9:40    Post subject: TL-1043ND v1.8 r18777 wlan freeze/crash Reply with quote
TL-1043ND v1.8 r18777 wlan freeze/crash in wds sta or client bridge when connected to first AP set to turbo 40mhz .


Ap1 TL-1043nd v1.8 r18777 wlan settings
ath0
AP / NG MIXED / TURBO 40MHZ / WPA2


ath0.1(config 1)
WDS AP / WPA2


Ap2 TL-1043nd v1.8 r18777 wlan
settings 1
ath0
WDS STA / NG MIXED / 40MHZ / WPA2
ath0.1
AP /WPA2


result:- no association with primary ap1


settings 2
ath0
WDS STA / NG MIXED / 20MHZ / WPA2 (
ath0.1
AP /WPA2


result :- connected and pingable ; as soon as data transfer starts betwwen 2 clients (client1 connected to ap1 and client2 connected to ap2) wlan freeze/crash within few seconds on ap2 . Have to power cycle the router.
only workaround is to set the primary AP1 to 20mhz . which a loss of bandwidth.


:-have tried the openwrt 10.3.1 same result .
mcrob83
DD-WRT Novice


Joined: 01 Aug 2011
Posts: 6

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 9:08    Post subject: Reply with quote
can confirm!
btw: is there a way to use more than two AP's?
With my WRT's i had my network running that way:

AP1-AP2
|
AP3

With Atheros hardware(1043nd) this doesn't seem to be possible. So what is a way to get my setup back?
schteff
DD-WRT Novice


Joined: 19 Apr 2012
Posts: 5

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 9:30    Post subject: Reply with quote
Hi!

I posted a question in another thread (link) regarding this router.

In short:
Is there a known problem that makes the router inaccessable after some idle time (even with stock firmware)?

If so, will this be fixed when I switch to DD-WRT?

Smile

Edit: Maybe I should add that the wireless disappears and the cable connection is inaccessable, but the router looks (i:e blinks its lights) fine.
TheGoodOmen
DD-WRT Novice


Joined: 19 Apr 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 20:07    Post subject: WR1043ND Installation Issue Reply with quote
Hello. I loaded the Factory to DDWRT file from http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database into my new WR1043ND router. After it was complete, the router is not communicating via LAN, but it does have a WAN. My computer can connect to the WAN, but I am unable to log onto the WR1043ND to configure it via browser.

Am I going about logging onto it wrong (for configuration), or do I need somehow to roll it back to the original configuration? How do I do anything to it, if I can't log onto it?

I'm not dumb, but I do need someone to give me a slight nudge in the right direction. Thanks.
lsd2k
DD-WRT Novice


Joined: 30 Jan 2012
Posts: 7

PostPosted: Fri Apr 20, 2012 15:08    Post subject: Reply with quote
TheGoodOmen: try 30/30/30 if you can't connect via web.
TheGoodOmen
DD-WRT Novice


Joined: 19 Apr 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Apr 20, 2012 15:12    Post subject: WR1043ND Installation Issue Reply with quote
lsd2k, I figured out that I could connect to the dd-wrt router wirelessly. I used telnet and can communicate with it. Not sure what to do now. I've done the 30/30/30 more than once. I suppose I could do a 45/45/45 - more time doesn't hurt does it?

I'm looking to see if I can find commands now in telnet to reset it or upload the original profile.
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 134, 135, 136  Next Display posts from previous:    Page 103 of 136
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum