[New build] 06-08-12-r19342

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
sonikki
DD-WRT User


Joined: 22 Dec 2011
Posts: 62

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 7:57    Post subject: Reply with quote
Upgraded this to my WBMR-HP-G300H and everything else seems to work quite nice but devices connected ton LAN ports can´t ping each other. WLAN to LAN pings fine...
Sponsor
OwainGlyndwr
DD-WRT Novice


Joined: 09 Feb 2012
Posts: 11

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 8:24    Post subject: Reply with quote
sonikki wrote:
Upgraded this to my WBMR-HP-G300H and everything else seems to work quite nice but devices connected ton LAN ports can´t ping each other. WLAN to LAN pings fine...


I have the same problem.
05dyna
DD-WRT User


Joined: 25 Jan 2008
Posts: 167

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 11:12    Post subject: Reply with quote
OwainGlyndwr wrote:
sonikki wrote:
Upgraded this to my WBMR-HP-G300H and everything else seems to work quite nice but devices connected ton LAN ports can´t ping each other. WLAN to LAN pings fine...


I have the same problem.
thanks for heads-up, same issue here. back to old build....... Sad
_________________
TPLINK TL-WDR4300 v1 build 23919
TP-LINK-WR1043NDv1 r23919(retired)




Joined: 01 Jan 1970
Posts:

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 11:30    Post subject: Reply with quote
nvm

Last edited by on Sun Jun 17, 2012 13:26; edited 1 time in total
sonikki
DD-WRT User


Joined: 22 Dec 2011
Posts: 62

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 12:45    Post subject: Reply with quote
MacMillan wrote:
Pings work fine for me.


With WBMR?
kamelot
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jan 2011
Posts: 15

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 12:54    Post subject: Reply with quote
EDIT: I first thought everything was ok with my TPLink WR941ND, but it's not quite the case. The wireless speed was AGAIN painfully slow. And it's it has been like that since built 18007. I tried all kinds of different setting and combination and went back to stock, after all, since the WiFi is virtually unusable.
05dyna
DD-WRT User


Joined: 25 Jan 2008
Posts: 167

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 12:59    Post subject: Reply with quote
MacMillan wrote:
Pings work fine for me.
are you using a switch? if so it would. I have a switch and no problem pinging devices connected to switch. LAN port to LAN on router, no pings. I re-flashed it again just to test and result is the same.

apparently this not a new issue, see post below...

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=152738&postdays=0&postorder=asc&start=0

EDIT: not sure what this means… from laptop (Wi-Fi) I could ping any device connected to LAN (switch) however from Desktop(switch) I can’t ping laptop. Going to give r19342 another chance, tomorrow I will see if tunneling still works. If the tunnel still works I may just let continue to use it

_________________
TPLINK TL-WDR4300 v1 build 23919
TP-LINK-WR1043NDv1 r23919(retired)
Oliverda
DD-WRT User


Joined: 28 Oct 2010
Posts: 56
Location: Hungary

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 16:45    Post subject: Reply with quote
WNDR3700v2

Router identified as Buffalo WHR-HP-G300N instead of Netgear WNDR3700 v2, but it's a minor issue.

Another issue is that the Bandwidth Monitoring still broken.

Anyway, is there any chance to investigate this?


Last edited by Oliverda on Sun Jun 17, 2012 18:21; edited 1 time in total
sab
DD-WRT Novice


Joined: 11 Apr 2010
Posts: 1

PostPosted: Sun Jun 17, 2012 16:50    Post subject: Reply with quote
B@R wrote:
New version can't connect over L2TP on TP-Link 1043 too.

L2TP doesn't work on wzr-hp-g300nh too.
cinemais
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jul 2008
Posts: 18

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 0:23    Post subject: Reply with quote
Anyone can confirm success / problems with flashing this release on the tp-link wr703n?
Detection
DD-WRT User


Joined: 19 Jan 2012
Posts: 203
Location: UK

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 14:20    Post subject: Reply with quote
Oliverda wrote:
WNDR3700v2

Router identified as Buffalo WHR-HP-G300N instead of Netgear WNDR3700 v2, but it's a minor issue.

Another issue is that the Bandwidth Monitoring still broken.

Anyway, is there any chance to investigate this?


WRT160NL is also identified the same

_________________
WRT160NL
hermeson
DD-WRT User


Joined: 17 Sep 2006
Posts: 119
Location: Leganes-Spain(Brazilian)

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 19:39    Post subject: Reply with quote
just upgraded the last FW... but now the error at my wrt160nl is the wireless mac is the same as wan mac.... with the last fw (03-08-12-r18767) it used to give me a complete different mac address, not with the new one (06-08-12-r19342) it repeats the same mac to wan and wireless =/ any news, or solution???? cheers
edrikk
DD-WRT User


Joined: 31 Oct 2009
Posts: 180
Location: Canada

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 19:43    Post subject: Reply with quote
Detection wrote:
Oliverda wrote:
WNDR3700v2

Router identified as Buffalo WHR-HP-G300N instead of Netgear WNDR3700 v2, but it's a minor issue.

Another issue is that the Bandwidth Monitoring still broken.

Anyway, is there any chance to investigate this?


WRT160NL is also identified the same


Same with 1043ND
garson
DD-WRT Novice


Joined: 20 Mar 2012
Posts: 6

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 19:48    Post subject: Reply with quote
TP-Link TL-WR841ND v7.2, upgraded from r18777 to r19342:
- LEDs are back
- PPTP VPN doesn't work (worked on 18777)
- WOL still doesn't work
dennmen
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 20:17    Post subject: Reply with quote
boden wrote:
Tried 06-08-12-r19342 for Dlink DIR-601a1.
I found that the extension channel options are fixed (ie. ch 11 only shows 'lower' in the dropdown now).

But one of my wired ports did not seem to be bridged to the other clients anymore. Possible bug? I'm not sure. I reverted back to 03-19-12-r18777 and everything was working again as expected.

I am agree. On the TL-WR741ND l2tp does not work
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next Display posts from previous:    Page 5 of 10
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum