WBMR-HP-G300H cannot enable PPTP client options

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
kamching
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Jun 03, 2012 6:17    Post subject: WBMR-HP-G300H cannot enable PPTP client options Reply with quote
I have flashed to 18777, and want to setup the PPTP client features. services->VPN->PPTP Client->PPTP client Options.
you cannot save and apply settings even you enable it.

Does anyone have the same problem. Sad
Sponsor
joecop67
DD-WRT User


Joined: 09 Feb 2012
Posts: 425
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Jun 03, 2012 11:18    Post subject: Reply with quote
deleted

Last edited by joecop67 on Wed Aug 29, 2012 20:25; edited 1 time in total
kamching
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Jun 03, 2012 17:08    Post subject: Reply with quote
it is not the browser. it should be software bug that it cannot be enabled or saved
tuananh
DD-WRT Novice


Joined: 24 Dec 2011
Posts: 28

PostPosted: Thu Jun 07, 2012 5:56    Post subject: Reply with quote
kamching wrote:
it is not the browser. it should be software bug that it cannot be enabled or saved


try a 30/30/30 reset. happened to me once. not specifically about this but i can't seem to change nor save any setting.
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17487
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Thu Jun 07, 2012 10:37    Post subject: Reply with quote
upgrade 1st
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
Rafkat
DD-WRT Novice


Joined: 20 Dec 2011
Posts: 7

PostPosted: Fri Jun 08, 2012 9:07    Post subject: PPTP is broken Reply with quote
Even after upgrade it still doesn't work Sad

Sash wrote:
upgrade 1st
kamching
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 4

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 17:16    Post subject: Reply with quote
I have flashed to 06-08-12-r19342, the problem still exists.
when i change the radio button for the option, enter my settings and click apply, the page reloads and the settings fields remain clear, Enable/Disable buttons remain unchecked
kamching
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 4

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 14:41    Post subject: Reply with quote
bump
MusaedQ8
DD-WRT Novice


Joined: 04 Jun 2012
Posts: 16

PostPosted: Fri Jun 21, 2013 10:21    Post subject: Reply with quote
same problem Sad
build 21676
ukpmel
DD-WRT Novice


Joined: 01 Sep 2013
Posts: 2

PostPosted: Sun Sep 01, 2013 19:14    Post subject: same here Reply with quote
I have the exact same problem too. Build 21061
Scarsax
DD-WRT Novice


Joined: 19 Jan 2014
Posts: 2

PostPosted: Sun Jan 19, 2014 21:25    Post subject: Reply with quote
Crying or Very sad I have yet to find any useful answer on this site. The problem still exists after over a year does no one care??
Black3Burn
DD-WRT Novice


Joined: 22 Jul 2014
Posts: 2

PostPosted: Tue Jul 22, 2014 20:23    Post subject: Reply with quote
Scarsax wrote:
Crying or Very sad I have yet to find any useful answer on this site. The problem still exists after over a year does no one care??


lol and I came here to find a solution Very Happy

Thanks for the heads up though Confused
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum