Cisco VEN401-AT

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
jac0b
DD-WRT Novice


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 5

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 0:48    Post subject: Cisco VEN401-AT Reply with quote
I am trying to access the management page for this device but I can't figure out the password. I tried the 30 method but nothing. Does anyone know the default logins for cisco devices. I have already tried:
user/pass
admin/admin
admin/password
/password
/admin
Sponsor
jac0b
DD-WRT Novice


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 5

PostPosted: Sun Jul 01, 2012 0:04    Post subject: Reply with quote
Here is a picture of the board. I think it is a brother to the WAP610N.


IMG_0939.JPG
 Description:
 Filesize:  2.73 MB
 Viewed:  14911 Time(s)

IMG_0939.JPG


m86
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jul 2011
Posts: 2

PostPosted: Sun Jul 01, 2012 2:38    Post subject: Reply with quote
I have some of these devices.

Try ATTadmin and 401!VEN for the user and pass.

The serial log is viewable on my terrible, terrible wiki.
jac0b
DD-WRT Novice


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 5

PostPosted: Sun Jul 01, 2012 10:58    Post subject: Reply with quote
THANK YOU
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7095

PostPosted: Sun Jul 01, 2012 11:08    Post subject: Reply with quote
m86 wrote:
I have some of these devices.

Try ATTadmin and 401!VEN for the user and pass.

The serial log is viewable on my terrible, terrible wiki.


Your wiki and Dark_Shadow's techinfodepot are the first places I visit before doing any deeper searches on the net. Keep up the good job!

_________________
I'm on a whiskey diet, lost 3 days already
OnNetUser
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jul 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Jul 12, 2012 11:04    Post subject: VEN401-AT Reply with quote
Hello,

Has anyone had any luck configuring this AP? I am able access the management interface and modify most settings at will. However, any attempt at setting a WEP/WPA/WPA2 password prevents clients from connecting.

If anyone want a unit to play with, PM me.
PeaPodNation
DD-WRT Novice


Joined: 15 Aug 2012
Posts: 1

PostPosted: Wed Aug 15, 2012 17:46    Post subject: Ven401-AT Managment Interface Reply with quote
Hey there,I was wondering were to find the password to log onto the wifi network to make the changes, or if you can tell me a simple way to access the management interface.

Thanks
OnNetUser
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jul 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Aug 31, 2012 4:37    Post subject: Reply with quote
Hey guys!

Hoping to play with the VEN401-AT soon. Last time I plugged a unit in, I was able to access the admin. WebGUI with the credentials outlined above.

I was able to make every network change you could think of. I could configure the unit as an open access point and connect with any 5Ghz client. However, configuring the unit with any wifi security (WEP/WPA/WPA2) prevented all of my clients from connecting.

Any thoughts? I hope we can figure how to use these units with WPA enabled.

My offer stands, if any regular forum member would like a unit please PM me.
nukwaste
DD-WRT Novice


Joined: 17 Sep 2008
Posts: 2

PostPosted: Tue Mar 19, 2013 0:55    Post subject: Cisco VEN401-AT Reply with quote
Default Auth for Cisco VEN401-AT

userid: ATTadmin
Password: 401!VEN
wagnertim
DD-WRT Novice


Joined: 29 Sep 2014
Posts: 4

PostPosted: Mon Sep 29, 2014 20:52    Post subject: Reply with quote
how do i get to the configuration page to plug the default password in? i have it hooked up but when i try to connect it wants a passphrass or wpa key, and the wpa key on the bottom don't work. says incorrect password?? TIA, and thanks for having me here
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 2667

PostPosted: Mon Sep 29, 2014 21:25    Post subject: Reply with quote
Did you try to log in at 192.168.1.1?
_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
wagnertim
DD-WRT Novice


Joined: 29 Sep 2014
Posts: 4

PostPosted: Mon Sep 29, 2014 21:46    Post subject: Reply with quote
i tried that and i tried 192.168.1.2 both with internet explorer and with fire fox. I even tried hitting the reset button and tried after that. it keeps telling me that it took to long to respond and timed out. any other ideas??
cdmarshall
DD-WRT User


Joined: 09 Jul 2014
Posts: 147

PostPosted: Mon Sep 29, 2014 22:52    Post subject: Reply with quote
It tries to get one via dhcp if it does not get one in 5 minutes it defaults to 10.0.0.1 at least per the Cisco stuff I just looked at.

Also 192.168.1.254 is the LAN side most likely

_________________
EA-6900-
Current FW - DD-WRT v24-sp2 (09/13/14) kongac - build 25015M
wagnertim
DD-WRT Novice


Joined: 29 Sep 2014
Posts: 4

PostPosted: Tue Sep 30, 2014 1:02    Post subject: Reply with quote
what if there is another access point in the system. we also have a linksys plugged in right now, and the wired part works, but the radio isn't working for some reason, works intermittently. so if that was plugged in first, and then i installed the ven401. how would that affect it? the whole reason i put the ven401 in there is because the linksys isn't broadcasting internet thru the wireless, so i tried the other too so i can get wireless for my phone.
wagnertim
DD-WRT Novice


Joined: 29 Sep 2014
Posts: 4

PostPosted: Tue Sep 30, 2014 4:14    Post subject: Reply with quote
can i only use this ven401 with a att uvers set top receiver? currently i am trying to just use it as a wireless router so to speak so i can receive a wireless signal for my android phone. right now we have internet thru wow!
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum