LAN Ports problems TL-WR740Nv4 DD-WRT v24-sp2 18777

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
khael
DD-WRT User


Joined: 13 Mar 2008
Posts: 92

PostPosted: Sat Jun 09, 2012 16:28    Post subject: Reply with quote
checho wrote:
Any newer beta that may appear after 19343 will have that fixed.

thanks for your answer

while i wait for the new build, could you tell me how to fix it?
Thanks in advance, but i'm desperate.
Sponsor
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7110

PostPosted: Sat Jun 09, 2012 17:05    Post subject: Reply with quote
khael wrote:
checho wrote:
Any newer beta that may appear after 19343 will have that fixed.

thanks for your answer

while i wait for the new build, could you tell me how to fix it?
Thanks in advance, but i'm desperate.


Use an external hub for your lan devices, connect one of its port to the router.

_________________
I'm on a whiskey diet, lost 3 days already
hungho
DD-WRT Novice


Joined: 11 Jun 2012
Posts: 2

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 13:23    Post subject: Reply with quote
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply


It's not work for DD-WRT v24-sp2 (06/08/12) std - build 19342. I have TP-Link WR741ND v.4.
machiyara
DD-WRT Novice


Joined: 20 Jun 2012
Posts: 4

PostPosted: Wed Jun 20, 2012 19:01    Post subject: not working Reply with quote
please can somebody provide a working solution??
this issue was identified after 03/19/12 build but the problem remains in 06 build Sad
khael
DD-WRT User


Joined: 13 Mar 2008
Posts: 92

PostPosted: Thu Jul 05, 2012 15:50    Post subject: Reply with quote
there are news?
we have to resign?
Embarassed Embarassed
mdk194
DD-WRT Novice


Joined: 05 Jul 2012
Posts: 1

PostPosted: Thu Jul 05, 2012 17:05    Post subject: Reply with quote
WHR-G300N v2 running 06-08-12-r19342 does have LAN port problem.
devalian
DD-WRT Novice


Joined: 04 Jan 2010
Posts: 5

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 14:29    Post subject: whr-hp-gn still problem on latest build Reply with quote
running 19519 and it still have problem for the lan.
aceror
DD-WRT User


Joined: 27 Oct 2010
Posts: 88

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 19:37    Post subject: Reply with quote
hungho wrote:
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply


It's not work for DD-WRT v24-sp2 (06/08/12) std - build 19342. I have TP-Link WR741ND v.4.


For this one use R18777 is the most stable build.
aceror
DD-WRT User


Joined: 27 Oct 2010
Posts: 88

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 19:38    Post subject: Re: whr-hp-gn still problem on latest build Reply with quote
devalian wrote:
running 19519 and it still have problem for the lan.


R19519 has more problems than R19342.

Stable one is R18777 for the moment.
checho
DD-WRT Guru


Joined: 27 Feb 2007
Posts: 502
Location: Bulgaria

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 20:25    Post subject: Re: whr-hp-gn still problem on latest build Reply with quote
aceror wrote:
devalian wrote:
running 19519 and it still have problem for the lan.


R19519 has more problems than R19342.

Stable one is R18777 for the moment.


What problems exactly?
aceror
DD-WRT User


Joined: 27 Oct 2010
Posts: 88

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 22:25    Post subject: Re: whr-hp-gn still problem on latest build Reply with quote
checho wrote:
aceror wrote:
devalian wrote:
running 19519 and it still have problem for the lan.


R19519 has more problems than R19342.

Stable one is R18777 for the moment.


What problems exactly?


http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=159384

Enjoy!.
belezao
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2011
Posts: 15

PostPosted: Fri Aug 10, 2012 16:09    Post subject: Reply with quote
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply



wr841nd works with this commands, but each time it is rebooted I have to do it again. Is there any way to save it?
kg333
DD-WRT Novice


Joined: 13 Jul 2012
Posts: 2

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 23:09    Post subject: Reply with quote
belezao wrote:
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply



wr841nd works with this commands, but each time it is rebooted I have to do it again. Is there any way to save it?


Same here, TP-Link TL-WR841ND v7 running 18777. The provided commands work, but need to be reapplied upon reboot. Is there a way to make this a persistent change?
d4nte
DD-WRT Novice


Joined: 13 Jan 2012
Posts: 16

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 18:46    Post subject: Reply with quote
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply


Does not seem to work on r18777 with a Buffalo WBMR-HP-G300H

I get the following error:

Code:
root@buffalo:~# swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
Failed to connect to the switch
d4nte
DD-WRT Novice


Joined: 13 Jan 2012
Posts: 16

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 19:01    Post subject: Reply with quote
d4nte wrote:
checho wrote:
I seem to have found some solution and I sent it to BrainSlayer for testing and deployment if it is stable enough. For those of you who don't bother trying, do execute on a telnet or ssh console the following and share experience. For me it does work.

Code:
swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
swconfig dev eth1 set apply


Does not seem to work on r18777 with a Buffalo WBMR-HP-G300H

I get the following error:

Code:
root@buffalo:~# swconfig dev eth1 set enable_vlan 1
Failed to connect to the switch


Never mind I updated to r21061 and now it works !
Goto page Previous  1, 2, 3  Next Display posts from previous:    Page 2 of 3
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum