WBMR HP G300H - 19327 - LAN

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3
Author Message
khael
DD-WRT User


Joined: 13 Mar 2008
Posts: 92

PostPosted: Fri Jul 06, 2012 23:17    Post subject: Reply with quote
someone can try it?
i'm not at home Very Happy
thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsor
sonikki
DD-WRT User


Joined: 22 Dec 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 8:47    Post subject: Reply with quote
Boozeman wrote:
I make it a startup script look like:

Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


And it worked for me! (now in build: 19327)


Didn´t work on me with 19342... I could ping and access my fileserver via LAN, which I couldn´t do formerly but the switch only work at 10/100.
Boozeman
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jul 2012
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 8:53    Post subject: Reply with quote
Quote:

Didn´t work on me with 19342... I could ping and access my fileserver via LAN, which I couldn´t do formerly but the switch only work at 10/100.


Maybe we can set also the network speed swconfig command too?

EDIT: I Have that 19327 build and Switch worked 1000baseT both Windows 7 and Linux machines.


Last edited by Boozeman on Sat Jul 07, 2012 13:35; edited 1 time in total
deadite66
DD-WRT Novice


Joined: 15 Jan 2012
Posts: 26

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 9:08    Post subject: Reply with quote
working on 19327
sonikki
DD-WRT User


Joined: 22 Dec 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 15:56    Post subject: Reply with quote
OK, maybe I should also give a shot with 19327 Smile
Do I have to do anything special when I downgrade or do I just flash the older build as normal?
Boozeman
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jul 2012
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 07, 2012 16:23    Post subject: Reply with quote
sonikki wrote:
OK, maybe I should also give a shot with 19327 Smile
Do I have to do anything special when I downgrade or do I just flash the older build as normal?


I Flashed without reset and it working fine.

What transfer speeds you get now when moving example 700MB iso-image or similar big file?
Saleh
DD-WRT Novice


Joined: 26 Jan 2009
Posts: 12

PostPosted: Sat Nov 03, 2012 2:39    Post subject: Reply with quote
Boozeman wrote:
I make it a startup script look like:

Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


And it worked for me! (now in build: 19327)


i am on build 19519
and i can confirm that this commands fixed the problem for me. thanks.
patarinw
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2012
Posts: 6

PostPosted: Sun Nov 25, 2012 6:11    Post subject: Reply with quote
Saleh wrote:
Boozeman wrote:
I make it a startup script look like:

Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


And it worked for me! (now in build: 19327)


i am on build 19519
and i can confirm that this commands fixed the problem for me. thanks.


I use
Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports '0 1 2 3 4 5'
swconfig dev eth0 set apply
Snakebitez
DD-WRT Novice


Joined: 26 Sep 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Jan 07, 2013 17:38    Post subject: Reply with quote
Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


This Script works but my forward rulez didn't work anymore . Can any budy help me please?
khael
DD-WRT User


Joined: 13 Mar 2008
Posts: 92

PostPosted: Mon Jan 07, 2013 19:01    Post subject: Reply with quote
Snakebitez wrote:
Code:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


This Script works but my forward rulez didn't work anymore . Can any budy help me please?

Hi,
i don't have this problem....
MusaedQ8
DD-WRT Novice


Joined: 04 Jun 2012
Posts: 16

PostPosted: Tue Jan 29, 2013 7:20    Post subject: Reply with quote
Fixed ,thanks

Administration ----> Commands put:

sleep 10
swconfig dev eth0 vlan 1 set ports "0 1 2 3 4 5"
swconfig dev eth0 set apply


hit Save Startup

reboot

working

thanks again



Firmware Version
DD-WRT v24-sp2 (07/20/12) std - build 19519
tuananh
DD-WRT Novice


Joined: 24 Dec 2011
Posts: 28

PostPosted: Tue Jan 29, 2013 14:55    Post subject: Reply with quote
This issue is already been fixed in openwrt. I'm surprised that if it's not yet fixed here.
_________________
- How to debrick Buffalo WBMR-HP-G300H
Goto page Previous  1, 2, 3 Display posts from previous:    Page 3 of 3
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum