Please help i wrote bddefault in redboot of my senao ecb3500

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Senao Devices
Author Message
victmche
DD-WRT Novice


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Sun Feb 21, 2010 19:58    Post subject: Please help i wrote bddefault in redboot of my senao ecb3500 Reply with quote
My ecb3500 doesn't work fine. i try a 30-30-30 but the reset buton doesn't work so i think that wrote bddefault was like a reset so i wrote after i putty in my senao. but now i can do anything, my seano doesn't give me a ip or a wireless signal.
I can still putty in it, i flash to the original firmware and nothing i flash to dd-wrt and nothing.
I try with the commands bdrestore, bdmove and nothing happens. i dont know what anything else do.
Please help me i dont know what to do.
i buy the licence of the dd-wrt and super chanel.
Please, please!!! Help.


Last edited by victmche on Mon Feb 22, 2010 13:47; edited 1 time in total
Sponsor
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17508
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 10:12    Post subject: Reply with quote
read:
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
victmche
DD-WRT Novice


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 13:44    Post subject: i read men, I swear it Reply with quote
Sash wrote:
read:


I read a lot, and i try diferent things, like reinstall de dd-wrt, and reinstall the original firmware, i try some commands that i read in this forum but nothing works.
Please give me something more especific.
And i remenber that i dont write bdrestore first.
The first thing that i wrote was bddefault and after that i try many solutions but whit any success.
Please men, i swear i read, but i couldn't found any answer.
batbat
DD-WRT Novice


Joined: 21 May 2011
Posts: 2

PostPosted: Tue May 24, 2011 5:47    Post subject: Command bddefault Reply with quote
Hello,

I have a ECB 3500 and buy licence ddwrt

After putty flash, ddwrt working but not possible to change parameter, every time "apply" => white page with adress http://192.168.2.1/Apply and stop...

With activation page, problem is too.

I have open putty/redboot page and test command "bddefault"

Since this time, no update possible Sad

I have test a second flash with DDWRT/engenius process, no change

Now i can ping ECB 3500 but tftp don't working.

Please help
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Senao Devices All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum