WBMR-HP-G300H-DE problem Annex A and B

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 7:27    Post subject: WBMR-HP-G300H-DE problem Annex A and B Reply with quote
hi Guys,

I just ordered WBMR-HP-G300H-DE with ANNEX B which is not useable for Austrias Tele2.

Is it possible with DD-WRT to use it also as an ANNEX A Modem? Just saw that some FritzBox Routers could do that with a different driver.

A post about that topic was not found in this forum.

thanks for the info

best regards
Patrick
Sponsor
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7213

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 7:54    Post subject: Re: WBMR-HP-G300H-DE problem Annex A and B Reply with quote
PTV wrote:

Is it possible with DD-WRT to use it also as an ANNEX A Modem? Just saw that some FritzBox Routers could do that with a different driver.

A post about that topic was not found in this forum.



Sloppy searching..
There are 2 or 3 threads about the WMBR-HP-G300 in the forum and the info you are looking for can be found there.

_________________
I'm on a whiskey diet, lost 3 days already
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 8:04    Post subject: Reply with quote
as you are a dd-wrt guru can you please help me in this case? i really did not find an article which helps me changing from B to A Annex.

many thanks Patrick
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 11:25    Post subject: Reply with quote
i found already some threads but not one tells me if it works or not. i am not sure if the annex b version of mine will work. its from my point of view not possible if the hardware modem is an annex b. i need annex a. pls give me an hint-

thx
joei007
DD-WRT Novice


Joined: 06 Apr 2012
Posts: 17

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 11:40    Post subject: Reply with quote
Flash new firmware version.. download here
ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2012/

r18777 has been report have problem with LAN switch. I use r18767.

After flash you will see annex options in advance setting.
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 11:54    Post subject: Reply with quote
ok i unpack the router now and will test it. hope that the annex a option will appear then! Smile
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 14:30    Post subject: Reply with quote
installed it, tonight ill connect it to my line. hope that it works, annex a was possible to choose.
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 18:02    Post subject: Reply with quote
all works fine, dd-wrt is installed and configured. the only thing is that the lan ports dont communicate together. from wlan i can access all of them physical port to port connection not working. any ideas?
joei007
DD-WRT Novice


Joined: 06 Apr 2012
Posts: 17

PostPosted: Fri Apr 13, 2012 11:32    Post subject: Reply with quote
did you flash to r18777? try to flash r18767.
PTV
DD-WRT Novice


Joined: 10 Apr 2012
Posts: 10

PostPosted: Fri Apr 13, 2012 11:37    Post subject: Reply with quote
yes the 777 i´ve installed, but i had already the 767 installed, mhm don´t know why but i did the upgrade. maybe there was something else not working?!
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum