Having trouble setting up TL-WR741ND as repeater

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 0:27    Post subject: Having trouble setting up TL-WR741ND as repeater Reply with quote
I have set it up as a client per the instructions here http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Client_Mode_Wireless however, at this stage I cannot get it to act as a client(internet out the wired ports, right?), at all, can't even ping 8.8.8.8 So I cannot proceed to create a virtual interface to finish the job.

Trying to access a Netgear WNDR3400 on stock firmware(cannot be modified) if that helps.

Where do I go from here?
Sponsor
danymarc
DD-WRT User


Joined: 04 Nov 2012
Posts: 300
Location: Acapulco, Mexico

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 3:32    Post subject: Reply with quote
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge
Browse down to Atheros, start there

_________________
TP-Link: TL-WR741ND V4
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 3:44    Post subject: Reply with quote
I need a separate subnet for privacy reasons, no bridging.
danymarc
DD-WRT User


Joined: 04 Nov 2012
Posts: 300
Location: Acapulco, Mexico

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 12:25    Post subject: Reply with quote
nukethewhales wrote:
I need a separate subnet for privacy reasons, no bridging.

read this post from page 2, tatsuya46 start to help this guy, im sure its what you want, here http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=261570&postdays=0&postorder=asc&start=15

_________________
TP-Link: TL-WR741ND V4
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 22:51    Post subject: Reply with quote
Still nothing.

Other notes: Wireless light on router is on, unable to ping 8.8.8.8, or connect to 192.168.1.1, connected wired.
danymarc
DD-WRT User


Joined: 04 Nov 2012
Posts: 300
Location: Acapulco, Mexico

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 23:34    Post subject: Reply with quote
have you default ypur 741 with pin
_________________
TP-Link: TL-WR741ND V4
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 0:04    Post subject: Reply with quote
Did the "30/30/30" reset several times, and reflashed with current firmware again just to be sure I didnt get a bad flash.

Should probably also b noted this is a Ver. 4.25 router and I'm running "4.0" firmware. Assuming this is a typo as earlier versions are all marked 1.x, 2.x etc.
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 19:57    Post subject: Reply with quote
Anyone?
nukethewhales
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2014
Posts: 6

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 21:41    Post subject: Reply with quote
SOLUTION: Switched to gargoyle(DDWRT>stock>gargoyle), had it up and running in 5 minutes, one page setup.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum