[New build] 06-08-12-r19342

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
bizarro
DD-WRT Novice


Joined: 01 Dec 2010
Posts: 14

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 13:44    Post subject: DIR-825-revb Reply with quote
Upgraded my DIR-825-revb with r19342. Lost NAS access. NAS was fine in r19327, however. Also, still no working superchannel. Last build with functioning superchannel was r16785.
Sponsor
Aveyer
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2010
Posts: 151

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 17:53    Post subject: Reply with quote
sintoo wrote:
Just want to explain further that I'm using the Buffalo as a Wireless-client (like a Usb-wifi adapter for example).

No IP in the Status > Wan . No Gateway assigned . Yet, the Status > Wireless shows Wireless-connection is good ( > 60 %).

Even try Manual Static:

Set Router to Static, Copied down IP/Mask/Gateway/etc. from previously, and put them manually in.

Still no Internet (by this I mean : Top-Right Corner show either: IP: 0.0.0.0 or the IP that I type in manually.)


Did you assign the WAN port to ath0?

_________________
WZR-HP-G300NH [B0 B0]
WHR-G300N V1 (Ralink)
sintoo
DD-WRT Novice


Joined: 02 Oct 2011
Posts: 8

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 19:50    Post subject: Reply with quote
a) I've just changed it from eth1 to ath0 (Wan Port assignment)
(Will flash router later since can't flash now).


b) And I noticed below it, "Network Configuration ath0" is missing, only 3:

Network Configuration eth0

Network Configuration eth1

Network Configuration etherip0
mazey
DD-WRT User


Joined: 05 Jun 2011
Posts: 189

PostPosted: Mon Jun 11, 2012 23:33    Post subject: Reply with quote
webflashed wndr3800 using ie no reset, working fine. Smile
_________________
[Atheros] Netgear WNDR3800 -> r25648
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7386
Location: Little Rock

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 0:28    Post subject: Reply with quote
sintoo wrote:
Just want to explain further that I'm using the Buffalo as a Wireless-client (like a Usb-wifi adapter for example).

No IP in the Status > Wan . No Gateway assigned . Yet, the Status > Wireless shows Wireless-connection is good ( > 60 %).

Even try Manual Static:

Set Router to Static, Copied down IP/Mask/Gateway/etc. from previously, and put them manually in.

Still no Internet (by this I mean : Top-Right Corner show either: IP: 0.0.0.0 or the IP that I type in manually.)


You sure you got the right credentials for the host AP? Most times, even if you have the wrong password for the host AP, it'll show you connected because the client router is actively trying to connect.

_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
BergRD
DD-WRT Novice


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 13

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 1:07    Post subject: Reply with quote
WNDR3700v1

30/30/30
TFTP Transferred/Flashed
30/30/30

All back up and appears the 5ghz ath1 bandwidth monitor is working again however my QoS "Port Triggering" is still crashing http server and not being able to fill more than 2 entries. Will bug ticket it.

Other than 5ghz having some issues on "upper" channel 52 I moved to "lower" 48 and all clients except XBOX 360 are connecting to both G and N bands.
omiez
DD-WRT User


Joined: 30 Sep 2011
Posts: 94

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 2:20    Post subject: Reply with quote
Anyone tryed to flash Tp-Link TL-WR841-ND and can report please?
_________________

TP-LINK WR841ND V7 DD-WRT v24-sp2 (07/20/12) std - build 19519
TP-LINK TL-WDR4300 Open-Wrt Attitude Adjustment 12.09 Final
TP-LINK WR841ND V7 Open-Wrt Attitude Adjustment 12.09 Final
Kamakzie
DD-WRT User


Joined: 12 May 2008
Posts: 69

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 4:58    Post subject: Reply with quote
AG300H upgraded, no reset seems to be fine.
pekkle
DD-WRT Novice


Joined: 14 Aug 2010
Posts: 13

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 5:32    Post subject: Reply with quote
when Fonera 2011 is set as client mode, the only lan (wan) port would never be able to access the router again... web interface, ssh, etc.... would all be failed... Shocked
Rafkat
DD-WRT Novice


Joined: 20 Dec 2011
Posts: 7

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 11:46    Post subject: Buffalo WBMR-HP-G300H problems Reply with quote
Upgraded Buffalo WBMR-HP-G300H. Yet the same problems with QoS and Access Restrictions. With these features are on router constantly overloaded (all 3 parameters up to 10).
The only way to resolve is to turn off QoS and Access Restrictions features. Sad
cvermeir
DD-WRT Novice


Joined: 05 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 11:49    Post subject: tp-link 1043 Reply with quote
Any-one knows if upgrades in the firmware of tp-link itself (http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j) are also included in the dd-wrt firmware?

I've read on some other tp-link model, with problems in the switch! The solution was that u had to reset to the upgrade firmware of tp-link itself first, to solve the deeper firmware of the switch? And upgrade afterwards to dd-wrt again...

Can any-one confirm this?
Simon94
DD-WRT Novice


Joined: 24 Jul 2009
Posts: 32

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 12:21    Post subject: Reply with quote
Breaks networking on Easybox 802


DHCP via LAN works, ICMP Echo also, but no http/telnet.

dd-wrt Wifi Network gets created, but everytime i try to access the client fails.

atm no serial log....
adriandaz
DD-WRT User


Joined: 15 May 2008
Posts: 75

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 20:08    Post subject: Reply with quote
Any sign of SNMP? (WNDR3700 v1)
aceror
DD-WRT User


Joined: 27 Oct 2010
Posts: 88

PostPosted: Tue Jun 12, 2012 23:53    Post subject: Tp-Link TL-WR741NDv4 Reply with quote
THANKS!!!! 48h after flash everything ok til now, also chilli spot

I flash 25 til now.... great!!
omiez
DD-WRT User


Joined: 30 Sep 2011
Posts: 94

PostPosted: Wed Jun 13, 2012 13:27    Post subject: Reply with quote
Flashed on Tp-Link TL-WR841ND and no problems after flash,testing now.
_________________

TP-LINK WR841ND V7 DD-WRT v24-sp2 (07/20/12) std - build 19519
TP-LINK TL-WDR4300 Open-Wrt Attitude Adjustment 12.09 Final
TP-LINK WR841ND V7 Open-Wrt Attitude Adjustment 12.09 Final
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next Display posts from previous:    Page 3 of 10
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum