Buffalo WHR-G300N - not receiving IP address

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ralink SoC based Hardware
Author Message
ghen5
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jul 2010
Posts: 1

PostPosted: Fri Jul 16, 2010 23:04    Post subject: Buffalo WHR-G300N - not receiving IP address Reply with quote
I've been using the v24 preSP2 beta on my router for about 3-4 months now. Today, it was unable to receive an IP address and shows all 0's on the status page.

I tried power cycling both devices
I reset to factory defaults
I used the firmware upgrade to load
v24 preSP2 [Beta] Build: 13064 (recommended)
from the router database page.

The router still functions, but still won't receive an IP address from Comcast Cable.

When I plug my computer directly into the modem it works fine.

I downloaded the official buffalo firmware from their site but it is an .enc file. Renaming it to .bin still made the firmware update fail.

How can I either fix DD-WRT or install the original buffalo firmware to test?
Sponsor
ernieb
DD-WRT Novice


Joined: 04 Jul 2009
Posts: 7

PostPosted: Sat Jul 17, 2010 2:40    Post subject: Reply with quote
Ensure that your computers MAC address is put into the Setup->MAC Address Clone page of the router configuration.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ralink SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum