Any plans for DD-WRT on La Fonera? Source code is out!

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Next
Author Message
murrowman
DD-WRT Novice


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 2
Location: California

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 3:40    Post subject: Reply with quote
i got mine and had it running dd-wrt in less than 45 minutes (would have been shorter, damn fis create).

now i want to run a server through this thing. is it possible to go:

Code:
server --lan cable--> lafonera ((((wifi)))) laptop inputing info to send to server for analysis


it would be much better than taking my wrt54gl to the event that i'll be doing this at.
Sponsor
mattlehrer
DD-WRT Novice


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 10

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 22:04    Post subject: Reply with quote
mattlehrer wrote:
I've even tried the HTTP method. It's not working either.

My Apache log is stating: (Error 400)

192.168.1.254 - - [24/Feb/2007:12:43:12 -0500] "GET root.fs HTTP/1.0" 400 328 "-" "-" "-"

And on the Fonera it says:

I/O Error: Bad HTTP request (check file name)

I can connect to my Apache server from any PC and enter http://SERVERIP/root.fs
and I get prompted to download the file.

What gives?!@!#


I've had a little more success but I had to modify the load requests.

For example, I had to modify this:
load -r -v -b 0x80041000 root.fs

to look like this:
load -r -v -b 0x80041000 http://serverip/root.fs -m HTTP

If I left out the http://serverip/ it wouldn't work.

I reverted back to the FON image and will try again with dd-wrt later.
proximus
DD-WRT Novice


Joined: 17 Jun 2006
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 0:50    Post subject: Reply with quote
Any news about repeate mode on la fonera?

BS, I hope that you are working for this feature...
proximus
DD-WRT Novice


Joined: 17 Jun 2006
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 0:53    Post subject: Reply with quote
Any news about repeate mode on la fonera?

BS, I hope that you are working for this feature...
mostlyharmless
DD-WRT Novice


Joined: 26 Feb 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 2:30    Post subject: Reply with quote
First off, sorry if this has been asked before. I can't find how to do it.
Is it possible to take and have the Fonera connect to the internet through wifi, and then share the connection through ethernet?

internet --- router --- wifi )) (( fonera -- ethernet device.

Thanks!
proximus
DD-WRT Novice


Joined: 17 Jun 2006
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 10:25    Post subject: Reply with quote
Yes, it's possible.

Use wifi client mode!
Work good with all firmware version.
Kry0h
DD-WRT Novice


Joined: 26 Feb 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 20:52    Post subject: Reply with quote
Quote:
Yes, it's possible.

Use wifi client mode!
Work good with all firmware version.


Client mode is already working in La Fonera ?
joksi
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 1238

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 21:26    Post subject: Reply with quote
If not bridged, yes.

If bridged, use WDS Station (WDS like client mode)
joksi
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 1238

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 21:28    Post subject: Reply with quote
proximus wrote:
Any news about repeate mode on la fonera?

BS, I hope that you are working for this feature...


Repeating works already some releases ago.
Just use WDS Station or Client mode, and set up a second VAP as repeater.
show_time
DD-WRT Novice


Joined: 11 Nov 2006
Posts: 14

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 22:00    Post subject: Reply with quote
hi!!!


i tested some days ago with version 0201 in client mode to a cisco 1230b and nothing...


the status appear connected but nothing.. nothing... nothing....


i dont understand.. its really work client mode???


can someone put a mini hwo to for this... like a demo of this... simple guide LOL tks..
BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 6079
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 22:34    Post subject: Reply with quote
yes its really working
_________________
one cigarette costs 2 minutes of your life.
one bottle of beer costs 4 minutes of your life.
one working day costs 8 hours of your life.

DD-WRT supported Concerts @ Bunker Dresden
03.10.2014 - Front 242 / Haujobb / Planet Myer Day
show_time
DD-WRT Novice


Joined: 11 Nov 2006
Posts: 14

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 23:07    Post subject: Reply with quote
hi again....

so..... i will try again with version 0218

tks for the help its really good the admin help newbie


tks... Wink


sorry about my bad english
joksi
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 1238

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 23:57    Post subject: Reply with quote
Why not try and go for the latest release?

Just set up Wireless to client mode, set a specific subnnet as the local IP, and you should be done.
mostlyharmless
DD-WRT Novice


Joined: 26 Feb 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue Feb 27, 2007 0:20    Post subject: Reply with quote
Thanks for the tips! I found a guide in the wiki. It is working great!
show_time
DD-WRT Novice


Joined: 11 Nov 2006
Posts: 14

PostPosted: Tue Feb 27, 2007 0:31    Post subject: Reply with quote
ok.. tks... im gonna test



tks again Wink
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Next Display posts from previous:    Page 36 of 38
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum